Nieuws

25 April - Kennissessie AVG / GDPR (presentatie PrivacyMinds)
16 april 2018 - 25 april organiseert Ondernemers Vereniging Maasdriel om 20:00 in de Kreek een kennissessie over de AVG/GDPR wetgeving welke 25 mei aanstaande van kracht gaat.
Lees verderNieuwe voorzitter, penningmeester en bestuursleden (marketing & communicatie) voor OVM!
16 april 2018 - Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 10 april jl. is de nieuwe voorzitter en twee nieuwe bestuursleden van de van Ondernemers Vereniging Maasdriel gepresenteerd.
Lees verder10 April - Algemene Leden Vergadering
19 maart 2018 - Dinsdag 10 april vindt in Restaurant Dukdalf de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van de OVM plaats met als spreekster ondernemer en investeerder Annemarie van Gaal. Lees verderLate Night Shopping op 't Mgr Zwijsenplein
15 december 2017 - Zaterdag 16 december wordt weer het jaarlijks terugkerend evenement 'Late Night Shopping' georganiseerd. Ondernemers bedanken (geheel in kerstsfeer) tijdens dit evenement hun klanten door openstelling of een kraampje op het plein.
Lees verder11 april Algemene Leden Vergadering OVM
5 april 2017 - Dinsdag 11 april 2017 vindt bij Brandend Zand te Kerkdriel weer de Algemene Leden Vergadering plaats van de OVM. Lees verder13 september Septemberuitje
23 augustus 2016 - Dinsdag 13 september gaat Ondernemers Vereniging Maasdriel met haar leden een bezoek brengen aan de Efteling.
Lees verderVisie Centrum OVM unaniem in raad vastgesteld!
10 maart 2016 - Visie centrum gebied Kerkdriel is op 3 maart 2016 unaniem in de gemeenteraad vastgesteld. Wij hebben u vorig jaar geïnformeerd over de visie van OVM betreffende het centrum gebied Kerkdriel. Na een tweetal sessies op het Gemeentehuis in Maasdriel is de oorspronkelijke visie van OVM in zijn geheel aangenomen.
Lees verderRuimte over?!
15 februari 2016 - Wij zijn als ondernemersvereniging Maasdriel op zoek naar iemand met ruimte om de palen van de ( kerst ) sfeerverlichting op te slaan. De twee boxen zijn 1 x 1.50 x 5 meter. Heeft u wat ruimte, binnen of buiten? Neem contact op met bestuur@ovmmaasdriel.nl.
Lees verderOVM Nieuwjaarsreceptie
5 januari 2016 - Zondag 17 januari organiseert het OVM weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor de leden. Dit jaar inclusief een presentatie over de Golden Circle! Hier wordt ingegaan waarom sommige organisaties wel succesvol en anderen niet?
Lees verderZaterdag 19 dec. Late Night Shopping & Kerstborrel
9 december 2015 - Zaterdag 19 december wordt er door de winkeliers in het Centrum van Kerkdriel een “Late Night Shopping” georganiseerd. Wij hebben als OVM voor gekozen om onze kerstborrel samen te laten vallen met deze winkeliersactie.
Lees verderBedrijfsbezoek gemeente maasdriel
3 juni 2015 - Op vrijdag 5 juni wordt er door de OVM samen met de directeur van de Gemeente Maasdriel voor de leden van de OVM een bedrijfsbezoek georganiseerd op het Gemeentehuis.
Lees verderOVM Algemene Leden Vergadering
28 maart 2015 - Dinsdag 7 april organiseert Ondernemers Vereniging Maasdriel voor haar leden de Algemene Ledenvergadering met als spreker Jos Burgers. Lees verderOVM Ondernemersloket
3 februari 2015 - Ondernemers Vereniging Maasdriel heeft het beste voor met ondernemers in Maasdriel. Het is een van onze taken om als klankbord te fungeren richting de gemeente, waarbij we hen graag zaken aandragen die onder de ondernemers in onze regio spelen (vanuit eigen inzicht, maar tevens vanuit geluiden van onze leden).
Lees verderNieuwjaarsreceptie 2015
12 januari 2015 - Zondag 11 januari jl. was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Ondernemers Vereniging Maasdriel bij Brandend Zand te Kerkdriel. Lees verderDe beste wensen voor 2015!
5 januari 2015 - Ook in 2015 staan alle ondernemers van Ondernemers Vereniging Maasdriel weer voor u klaar! Heeft u uw (zakelijke) voornemens & doelstellingen voor 2015 al vastgesteld? Gaat u in 2015 een onderneming starten? Of bent u zojuist gestart? Dit is hèt moment om lid te worden van Ondernemers Vereniging Maasdriel! Lees verderNajaarsactie Alwima
25 november 2014 - De eerste trekking van de Alwima Najaarsactie is weer gedaan en vanzelfsprekend zijn daar weer een hoop gelukkige prijswinnaars uitgekomen! De eerste prijs is iedere week een iPhone 6 en 20 andere prijswinnaars welke een verrassingspakket ontvangen! Lees verderBedrijfsbezoek - De Groot en FC Den Bosch
6 oktober 2014 - Vrijdag 4 oktober hebben de leden van Ondernemers Vereniging Maasdriel een bedrijfsbezoek gebracht aan De Groot International te Hedel en de businessclub van FC Den Bosch voor de wedstrijd tegen De Graafschap.
Lees verderInspiratie opdoen en netwerken in de Rotterdamse havens
13 september 2014 - Afgelopen dinsdag heeft de OVM - Ondernemers Vereniging Maasdriel als 'Septemberuitje' met ruim 75 personen een bezoek gebracht aan de Havens van Rotterdam. Het Septemberuitje is één van de jaarlijkse momenten waarop de ondernemersvereniging samenkomt en ruimte is voor collega ondernemers / leden om elkaar beter te leren kennen en te netwerken.
Lees verder23 juli - Dag van nationale rouw
23 juli 2014 - Zoals u wellicht weet is vandaag 23 juli door Minister-president Rutte verklaard tot dag van nationale rouw. Op deze dag komen de eerste slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne om 16.00 uur aan in Eindhoven, in bijzijn van nabestaanden.
Lees verderAlwima trekking juni
7 juli 2014 - In juni is er een Alwima trekking geweest waarbij alle winnaars voorzien zijn van een Replica WK bal!
Lees verderDinsdag 3 juni Golfclinic & Wedstrijd
21 mei 2014 - Dinsdag 3 juni aanstaande organiseert de OVM een Golfclinic en wedstrijd (voor leden met GVB) bij Dorpsclub de Dorpswaard met korte presentatie van Hans Jansen. Lees verderAlgemene Ledenvergadering 15 april as.
31 maart 2014 - 15 april 2014 vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Ondernemers Vereniging Maasdriel plaats. Dit jaar met als spreker dhr. Henny van der Most. Lees verderNieuwjaarsborrel 2014
13 januari 2014 - 12 januari jl. was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Ondernemervereniging Maasdriel. Het was weer een gezellig en culinair samenzijn! Lees verderFijne feestdagen & een voorspoedig 2014!
18 december 2013 - Wij wensen alle leden en inwoners uit onze gemeente een hele fijne feestdagen en een goed, gezond en voorspoedig 2014! We verwelkomen onze leden graag 12 januari bij de Nieuwjaarsborrel!
Lees verderDinsdag 17 December ~ OVM Decemberborrel
13 december 2013 - a.s. Dinsdag 17 december is voor leden van de OVM alweer de jaarlijkse OVM Decemberborrel. De laatste activiteit voor 2013! Interesse om lid te worden? Kom gerust langs.
Lees verderNajaarsactie Alwima nog deze maand
9 december 2013 - Bent u al aan het sparen voor mooie prijzen? Lees verderSfeervol winkelen in Kerkdriel
9 december 2013 - De sfeerverlichting hangt weer in het Centrum van Kerkdriel. Lees verder30 september winkeliersbijeenkomst
24 september 2013 - Maandag 30 september vindt in Café Babbels te kerkdriel een winkeliersbijeenkomst plaats.
Lees verder28 september open dag Hooymans
24 september 2013 - U bent zaterdagmiddag 28 september van harte welkom bij Autobedrijf Hooymans te Velddriel.
Lees verderAcquisitiefraude en spooknota’s
4 september 2013 - U kent ze vast wel, de facturen van IRD, NBD, NBR, MKB enzovoorts. Allemaal maken ze handig gebruik van vertrouwenwekkende namen, logo’s en bekende kleuren in hun layout van nepfacturen. Zonder uitzondering proberen de fraudeurs die achter deze praktijken zitten u geld afhandig te maken en vaak zit u daarna vast aan een langdurig en kostbaar contract omdat u even niet goed in de kleine lettertjes had gekeken. U zult ongetwijfeld de meeste van deze spooknota’s onderscheppen maar door drukte, vakantietijd of een andere reden glipt er wel eens eentje door en dat is nu juist de reden dat deze praktijken kunnen blijven bestaan. Als er nooit eentje door zou glippen zou deze vorm van fraude immers niet meer interessant zijn. Een aardig weetje voor u: jaarlijks halen dit soort figuren 400 miljoen euro op bij het Nederlandse bedrijfsleven.
Lees verder12 November Business Event
9 november 2012 - Op maandagavond 12 november vindt in De Kreek de tweede editie van het Business Event Bommelerwaard plaats. Dit is een indrukwekkend en enerverend netwerkevenement, waarbij onderscheidend en inspirerend ondernemerschap in de schijnwerpers wordt gezet. De jury van het Business Event Bommelerwaard heeft, onder leiding van juryvoorzitter notaris Matthieu van Maurik, de negen genomineerde bedrijven bekend gemaakt die in aanmerking komen voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’.
Lees verderAankondiging: 20 november - Fiscale avond
9 november 2012 - Benieuwd hoe de nieuwe belastingwet 2013 in elkaar steekt? En hoe zien uw financiën eruit in tijden van crisis uit? Ga nu met uw financiën aan de slag!
Lees verderUw bedrijf met de tijd mee?
9 november 2012 - Dinsdag 30 oktober hebben we in De Kreek een thema-avond georganiseerd genaamd 'Uw bedrijf met de tijd mee'. Op deze avond verzorgde Arendse Health Center een bedrijfsbezoek met meer informatie over de gezondheid van de mens binnen het bedrijf. Aansluitend leerden Buro Buiten Zinnen en Online Identity de ondernemers meer over social media.
Lees verderEven voorstellen: BINK Uitzendbureau
11 juli 2012 - Een van onze nieuwe, jonge leden is Gert-Jan van Beurden van BINK Uitzendbureau. Hij stelt zich even voor aan ons...

Lees verderZeg jij JA tegen glasvezel in Maasdriel?
27 april 2012 - Tijdens de algemene ledenvergadering heb ik er al even aandacht aan besteed maar ik maak graag gebruik van onze nieuwsbrief om het thema glasvezel nog eens onder de aandacht te brengen. U bent er waarschijnlijk al wel achter gekomen dat uw internetaansluiting inmiddels onmisbaar is geworden. U heeft lange tijd alleen via de telefoonlijn (ADSL) van de KPN kunnen internetten en velen van u doen dat nog steeds. Sinds geruime tijd heeft ook de UPC (onze vroegere CAI – Centrale Antenne Inrichting) de mogelijkheid om via hun netwerk te internetten. Nu is er zicht op een derde partij die internet gaat aanbieden. Als er voldoende (30%) inwoners zich aanmelden komt er glasvezel in vooralsnog de grootste kernen van onze gemeente.
Lees verderEven voorstellen: D-Fence Hekwerk
26 april 2012 -  D-Fence hekwerk is opgericht in 2008 door een jonge, Kerkdrielse ondernemer: Martijn Eltink.
Nadat hij drie jaar bij Montagebedrijf Elma heeft gewerkt, besloot hij om zelf een eigen bedrijf in het hekwerk te starten. Lees verderEven voorstellen: Kurvers Snackworld Outdoor
28 februari 2012 - Bent u op zoek naar een frietwagen waarmee uw gasten van lekker eten kunnen worden voorzien? Voor bij u thuis, op een bedrijfsfeest of een evenement? Dan bent u bij Snacksworld Outdoor aan het goede adres! Snacksworld Outdoor, voor al uw feesten, partijen en evenementen!
Lees verderEven voorstellen: FreSjo
11 januari 2012 - Passie voor bouw en de drive om hard te werken. Om die reden startten Frenk van den Bogaard en Sjoerd Laheij in 2010 FreSjo, het ontwerp- en tekenbureau voor al uw bouwtekeningen. Juist in economisch mindere tijden in de bouw, is het de hoogste tijd voor een jong bedrijf met een moderne blik op bouwtekeningen van woningen en bedrijven. Niet voor niets is FreSjo specialist in de moderne manier van tekenen: 3d. Op die manier geeft FreSjo de bouw een stimulans.
Lees verderNieuws & Actueel

25 april organiseert Ondernemers Vereniging Maasdriel om 20:00 in de Kreek een kennissessie over de AVG/GDPR wetgeving welke 25 mei aanstaande van kracht gaat.
Lees meer
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 10 april jl. is de nieuwe voorzitter en twee nieuwe bestuursleden van de van Ondernemers Vereniging Maasdriel gepresenteerd.
Lees meer

Inloggen voor leden

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 
Problemen met inloggen? Klik hier
 • Nenko BV

 • Werkgeversadviespunt WAPR

 • TAB Telematica Bureau

 • Van Kessel & Smit Woningmakelaar

 • Euronics de Rouw

 • Theo Grandia Fin. Dienstverl.

 • Online Identity & Solutions B.V

 • Sloven Architectuur BV

 • Hooymans Home Hifi &Telecom

 • Café Babbels

 • VeTiVe BV

 • Golfclub De Dorpswaard

 • RSD Autoschade

 • De Graauw Interieurs BV

 • De Groot Kachels

 • TAB / KDV Poppedijn

 • Mondzorg Maasdriel

 • FreSjo

 • Bink HR